Länkar för vidare läsning

Påbörja din väg till ett smärtfriare liv såväl fysiskt som mentalt och känslomässigt med hjälp av förståelsen för TMS. Nedan finns en sammanställning av länkar till de största inspiratörerna inom TMS.

Har du förslag på någon du känner skulle passa i denna lista? Kontakta oss gärna! Vår e-mailadress är tms-sverige@hotmail.com. Vi har även en Facebooksida vars länk du även finner under Kontakt.

Thank you Dr Sarno

Thank You, Dr Sarno! är en webbsida full med människors berättelser om hur de tack vare Dr. Sarnos arbete lyckats bli smärtfria eller på annat vis inspirerats av honom. 

Här är TMS huvudhemsida med allt man behöver veta om TMS. Här finns allt från forum, chatt, artiklar för mer ingående läsning, självtester, tips och hjälpmedel. Det går också att läsa dagliga historier om medlemmar som lyckats bli smärtfria och komma tillbaka till livet med glädje. Sann inspiration!

Howard Schubiner

Howard Schubiner arbetar vidare med Dr. Sarnos teorier med TMS och kallar det för Mind Body Syndrome, förkortat MBS. 

I Curable appen kan du få en egen smärtcoach. Du får ett program att följa som hjälper dig mot en smärtfri vardag.

Dan Buglio som också haft svåra smärtor men blev smärtfri efter att ha funnit Dr. Sarno har nu en egen hemsida samt en stor samling Dr. Sarno-inspirerade YouTube-videos att ta del av.

Katelyn Michals ger oss ett större, djupare och kanske något andligare perspektiv på smärta. Hon presenterar många olika synsätt, redskap, hjälpmedel och är en otrolig inspiration att lyssna till.